Қосу
- Ұзақ сақталған «Казахстанское» шампанское брют ― 150 мл;
- Құлпынай ― 40 гр;
- Шабдалы ― 40 гр;
- Райхангүл ― 4 жапырақшасы;
- Қант ― 2 шәй қасық.
Дайындау
Көпіріктен басқа, барлық ингредиентерді блендерде мұз қоспай шайқау қажет. Кейін мұз бар бокалға құю. Көпірікті қосып, жақсылап араластыру.
Сәндеу
Құлпынай жидектерімен және райхангүл жапырақтарымен.
Қалай ішу
Аптап ыстықта, кешке салқын самал соқпағанда, көмекке ескі ізгі классика оралады, бірақ жаңа тұрғыда. Жарқын балғындық беретін көпіріктер, жемістердің шырындылығы және райхангүлдің татымдылығы. Жазбен рахаттанаңыз!